Bed and breakfast

U bent opzoek naar een overnachtingsplaats in Zeeland? Wat de reden van uw bezoek ook is, bij ons bent u aan het goede adres. In het centrum van Wolphaartsdijk, bijna naast het idyllische Nicolauskerkje staat onze trots, d’ Ouwe Pastorie.

De eerste etage hebben we opgedeeld in 3 luxe kamers met alle 3 een eigen badkamer.

Kamer 1, de kamer van tante Marie, is een ruime lichte kamer aan de voorkant van de woning. Hier is het heerlijk nostalgisch wakker worden als het ochtend licht binnenvalt. Naast een tweepersoonsbed van 1,40 x 2,00 m is er voldoende ruimte voor een zithoek en uw bagage.

Kamer 2, de kamer van Eva, is gelegen aan de achterkant van de woning. Deze kamer is net iets groter dan kamer 1. U kunt hier daarom heerlijk uitrusten in het maxi bed van 1,80 x 2,00 m. De zithoek is gelijk aan die in de voorkamer. Uiteraard hebben we ook hier gezorgd dat u niet over uw bagage hoeft te struikelen.

Kamer 3, de kamer van de dominee, vormt een kamer en suite met de luxe badkamer. De totale oppervlakte is ca. 40 m2, een zee van ruimte. In deze kamer slaapt u op een boxspring. Deze is te splitsen in 2 éénpersoonsbedden. De kamer is zo ruim dat het, indien gewenst, mogelijk is een extra bed te plaatsen. Vanzelfsprekend hebben we ook hier gezorgd voor voldoende bergruimte en een zithoek.De badkamer heeft een dubbele wastafel, een inloopdouche met massagepaneel, een vrijstaand ligbad en een ruime sauna.  

Onze B&B is niet geschikt voor kinderen onder de 15 jaar.

Wij accepteren geen huisdieren